ویزای استارتاپ فنلاند

ویزای استارتاپ فنلاند چیست؟

ویزای استارتاپ فنلاند این امکان را برای کارآفرینان بین‌المللی در حال رشد ایجاد می‌کند تا یک شرکت استارت آپی در فنلاند بسازند و بخشی از اکوسیستم استارت آپی پر جنب‌وجوش این کشور شوند. این مجوز برای بنیان‌گذاران نوآوری است که از کشورهای خارج از اتحادیه اروپا به فنلاند می‌آیند.

فنلاند فرصت‌های مالی جذاب زیادی را برای استارت آپ­ ها فراهم م­ی‌کند. سرمایه‌گذاری‌های دولتی و خصوصی در استارتاپ­‌ها چندین سال است که به‌طور پیوسته در این کشور رشد پیدا کرده‌اند. میانگین سرمایه‌گذاری در دو سال گذشته در این کشور دو برابر شده است. برای مثال، در سال ۲۰۲۰، بیزنس فنلاند با سرمایه ۱۴۲ میلیون یورویی به استارت آپ­‌ها کمک کرده است.

مدرک زبان موردنیاز برای ویزای استارتاپ فنلاند

اکثر کشورها برای ارائه ویزا مدرک زبان می‌خواهند. یعنی داشتن مدرک زبان اساسی‌ترین مورد برای درخواست ویزا برای هر کشوری است. نکته مثبتی که در مورد ویزای استارتاپ فنلاند وجود دارد این است که این ویزا بدون مدرک زبان است؛ یعنی شما برای دریافت این ویزا به مدرک زبان نیاز ندارید. البته برای کار و زندگی در این کشور باید زبان بلد باشید و بتوانید با دیگران ارتباط برقرار کنید، اما داشتن مدرک برای اخذ این ویزا ضروری نیست.

شرایط اخذ ویزای استارتاپ فنلاند

فنلاند یک کشور اروپایی است که معیارهای ارزیابی کسب‌وکار آن با معیارهای اتخاذشده در اروپای شرقی تفاوت دارد. وقتی کارآفرینی می‌خواهد به فنلاند نقل‌مکان کند باید از ویژگی‌های جامعه استارتاپی این کشور و به‌طورکلی کار سازمان‌های دولتی فنلاند به‌طور کامل آگاهی داشته باشد.

شرایط اخذ ویزای استارتاپ فنلاند در زیر آمده است:

  • سن متقاضی باید بالای ۱۸ سال باشد.
  • تیم پروژه باید حداقل از ۲ نفر تشکیل شده باشد.
  • متقاضیان باید قصد ایجاد یک شرکت پایدار با چشم‌انداز ورود به بازار جهانی را داشته باشند.
  • دارای نوآوری ایده یا روش تولید، مقیاس‌پذیری کسب‌وکار و تخصص کافی باشند.
  • متقاضی باید مالکیت ۶۰ درصد یا بیشتر از سرمایه مجاز شرکت را داشته باشد. مؤسس شرکت ملزم به مشارکت ۳۰ هزار یورویی در سرمایه سهام خواهد بود.
  • متقاضی باید از تمکن مالی کافی برای راه‌اندازی یک کسب‌وکار در کشور فنلاند برخوردار باشد.

دلایل ریجکت شدن ویزای استارت آپ فنلاند

  • اگر برای ویزای استارتاپ فنلاند درخواست داده‌اید ممکن است درخواست شما به دلایل متعددی رد یا به اصطلاح ریجکت شود. در ادامه این دلایل را برای شما بیان می‌کنیم:

    • برنامه تجاری متقاضی نوآورانه نیست.
    • متقاضی تمکن مالی کافی برای ایجاد یک کسب‌وکار را ندارد.
    • متقاضی سوءپیشینه کیفری دارد.
    • متقاضی برای سلامت عمومی و یا روابط بین‌الملل کشور فنلاند زیان‌آور است.
    • ارائه پاسپورت نامعتبر.
    • ارائه مدارک ناکافی یا جعلی.

    اگر درخواست ویزای استارتاپ شما ریجکت شود، می‌توانید با درک علت ریجکتی نسبت به رفع آن اقدام کنید. معمولاً اداره مهاجرت دلیل ریجکت شدن درخواست ویزا را در نامه‌ای برای شما می‌فرستد.

اقامت از طریق ویزای استارتاپ در فنلاند

بعد از اخذ ویزای استارتاپ فنلاند اگر فرد به مدت ۵ سال در این کشور کار کند و مشکلی برای او و شرکتی که تأسیس کرده ایجاد نشود می‌تواند اقامت دائم بگیرد. بعد از ۶ سال هم به فرد تابعیت فنلاندی داده می‌شود.

کلام آخر

همان‌طور که گفتیم، کشور فنلاند مزیت‌های زیادی برای زندگی و ایجاد یک کسب‌وکار برای شما فراهم می‌کند. با تمام این مزایا واقعاً چیزی برای شک و شبهه باقی نمی‌ماند. اگر شما هم قصد دارید یک کسب‌وکار راه‌اندازی کنید و یا یک ایده جدید دارید، منطقی فکر کنید و برای کسب موفقیت حتماً شرایط کشور فنلاند را برای اقامت و تأسیس یک شرکت استارتاپی بررسی کنید.

 
۱. در حال حاضر کدام کشور بهتر ویزای شنگن می‌دهد؟
در حال حاضر، با توجه به شرایط سیاسی و اقتصادی کشورمان، فقط دو کشور ایتالیا و اسپانیا بهتر از دیگر کشورهای منطقه شنگن به متقاضیان ایرانی ویزای شنگن ارائه می‌کنند.
۲. سن متقاضی ویزای شینگن، در اخذ ویزای شنگن تاثیر دارد؟
بله، مسلما افرادی که دارای سن کمتری هستند، شانس کمتری نسبت به افراد با سن و سال بالا دارند.
۳. پس از دریافت ویزای شینگن، به چه کشور هایی می‌توانیم وارد شویم؟
پس از اخذ ویزای شینگن، شما می‌توانید به ۲7 کشور عضو وارد شوید. اما، در زمان تکمیل فرم ویزا باید قید کنید که به چه کشورهایی می‌خواهید سفر داشته باشید، در غیر این صورت، افسران مرزی به شما اجازه ورود نخواهند داد.
۴. اگه بخوایم بریم و دیگه بر نگردیم چکار باید کنیم؟
علت اقامت‌تون رو باید توضیح بدید. اگر با هدف تحصیل، کار و یا سرمایه گذاری می‌خواهید اقامت داشته باشید (که این روش‌های قانونی اقامت است) باید مدارک کامل به سفارت کشور مورد نظرتان ارائه کنید. اگر هم با نیت پناهندگی می‌خواهید اقامت داشته باشید، باید بگم که به دلیل ازدیاد پناهنده‌های ایرانی در کشورهای منطقه شینگن، این کشورها برای اعطای ویزا به شدت سختگیری می‌کنند و اگر شما ویزا هم بگیرید، با درخواست پناهندگی شما موافقت نمی‌شود.

رزرو وقت مشاوره

برای رزرو وقت مشاوره، نیازی به تماس تلفنی با دفاتر آراد ویزا نیست.

از همینجا وقت مشاوره خود را رزرو و یا فرم ارزیابی تکمیل کنید.