مهاجرت از طریق ویزای استارت آپ کانادا

شرایط، مدارک و هزینه‌های دریافت ویزای توریستی کانادا


ویزای استارتاپ کانادا برای کارافرینانی است که قصد دارند ایده های نوآورانه خود را در کشور کانادا تاسیس کنند. این کارافرینان پس از دریافت نامه حمایتی از سازمان های مجاز، برای خود و همه اعضای خانواده شان درخواست مهاجرت به کانادا را میدهند. این افراد نوآور با بخش خصوصی کانادا ترکیب شده و کسب و کارهایی در مقیاس جهانی شکل میدهند.

مهاجرت به کانادا از طریق استارت اپ چطور است؟

با ویزای استارتاپ کانادا (Start-up) این کشور به دنبال جذب کارآفرینانی است که پتانسیل راه اندازی شرکت های نوآور را داشته و می‌توانند ایجاد شغل نمایند. ویزای استارتاپ کانادا با هدف رقابتی تر بودن کانادا در حوزه جذب استارتاپ ها راه اندازی شده است و نگاه کانادا به آینده این ویزا بسیار روشن است.

 

ایده نوآورانه، شرط لازم ولی نه کافی

  • ایده عالی و خلاقانه دارید؟‌ ایده شما توانایی رشد در مدت زمان کوتاه را دارد؟‌  خب حالا وقت آن است که از یکی از سازمان های مورد تایید دولت کانادا تاییدیه بگیرید و آنها را راضی به سرمایه گذاری در ایده خود کنید. موفق شدید نامه ساپورت بگیرید؟‌ حالا باید اداره مهاجرت کانادا هم قانع شود که قصد راه اندازی استارتاپ را دارید. در پایان اقامت کانادا از طریق ویزای استارتاپ به شما و خانواده شما تعلق خواهد.

شرایط متقاضی ویزای استارت آپ کانادا

  • مرحله اول:‌ ایده یا بیزنس خود را آماده کنید. اما نه هر پروژه ای، ارائه یک ایده نو، بر پایه تکنولوژی و در مقیاس جهانی الزامیست. بیزینس پلن بنویسید و سازمان مناسب برای حمایت را پیدا کنید.

    مرحله دوم:‌ بیایید خوش بین باشیم. پرزنت شما به خوبی پیش رفت و مرحله اول که البته خود به تنهایی هفت خانی هست را گذراندید. حالا پس از توافق با سازمان حامی نامه ساپورت را میگیرید. سازمان حامی همزمان با ارسال نامه ساپورت برای شما، نامه تعهد را نیز برای اداره مهاجرت کانادا ارسال میکند.

    مرحله سوم:‌ حالا شما نامه ساپورت دارید. پس وقت کار با اداره مهاجرت کاناداست. مدارک را آماده کنید و درخواست ویزای اقامت و ویزا کار (برای افراد ضروری)‌ را ارسال کنید.

    مرحله چهارم:‌ معمولا جواب درخواست ویزای کار زود به دست شما می رسد. سوال میکنید چند ماه؟‌ بین سه تا شش ماه پاسخ شماست. فراموش نکنید همزمان پروژه اقامت دایم شما در جریان است. پس هنوز تحت نظارت اداره مهاجرت هستید.

    مرحله پنجم و ششم:‌ در صورتی که اداره مهاجرت تصمیم به چک کردن پروژه شما داشته باشد اینجا سر و کله سازمان های دیگری پیدا میشود که پایین تر در همین مقاله در مورد آن ها صحبت کرده ام. در مرحله peer review یکی از این سازمان ها شروع به جمع آوری اطلاعات میکند. اطلاعات از سازمان حامی و اداره مهاجرت گرفته میشود و نتیجه بررسی به اداره مهاجرت داده میشود. 

    مرحله هفتم:‌ تبریک، حالا وقت آن است که اقامت دائم کانادا را بگیرید. از این جا به بعد مسئولیتی در قبال پروژه ندارید.

آیا اخذ ویزای تحصیلی کانادا بدون مدرک زبان امکان پذیر است؟

پاسخ به این سوال مثبت است. خوشبختانه برای ایرانیان مدرک زبان جزو مدارک الزامی برای اخذ ویزا دانشجویی کانادا نیست ولی ارائه آن در تصمیم گیری آفیسر اداره مهاجرت و نتیجه ویزا تاثیر گذار است.

بنابراین اگر از دانشگاه یا کالجی پذیرش مشروط و کاندیشنال گرفته‌اید، توصیه می‌کنیم روی موضوع زبان کار کنید، مجدد آزمون بدهید تا مینیمم مورد نیاز آن مرکز آموزشی را کسب کنید و سپس با پذیرش غیرمشروط برای اخذ ویزا اقدام کنید.

تقویت زبان هم از نظر مالی و هم از نظر پتانسیل‌های کاری و هم از جنبه روحی و روانی می‌تواند کمک کننده باشد و همواره در آراد ویزا توصیه می‌کنیم که مادامی که در کشور خودتان هستید با بیشترین تلاش، زبان انگلیسی یا فرانسوی (به نسبت نیاز) را تقویت کنید.

اما کانادا چطور رویه کاری سازمان‌های حمایتی را بررسی می‌کند؟

سوال خوبی است که باید همه متقاضیان پاسخ آن را بدانند. از طریق Peer Review 

Peer Review چیست؟‌ کنترل کیفیت کار سازمان های سرمایه گذار توسط پلیس مخفی 

پلیس مخفی کیست؟ سازمان NACO که مسولیت کنترل کار گروه های انجل را دارد و سازمان CVCA که مسولیت کنترل فعالیت های ونچر کپیتال ها را به عهده دارد پلیس های مخفی استارتاپ هستند.

تمام تلاش اداره مهاجرت کانادا جلوگیری از تقلب است. نقش Peer Review دقیقا این است که مطمین شوند معامله انجام شده بین سرمایه گذار و ایده گذار قانونی بوده است.

مدت اعتبار ویزای تحصیلی کانادا چقدر است؟
اعتبار ویزای تحصیلی کانادا معمولا به اندازه طول دوره تحصیل است. البته در زمان درج لیبل ویزا، آفیسر اداره مهاجرت کانادا اعتبار آن را بر حسب تاریخ انقضای پاسپورت مشخص می‌کند. بنابراین بسیار دقت کنید که تاریخ انقضای پاسپورت شما کمتر از طول دوره تحصیل نباشد.
۲. آیا کلمه اخذ ویزای تضمینی کانادا، واقعیت دارد؟
اگر چه برخی از موسسات به ظاهر حرفه‌ای با هدف جذب مشتریان از کلمه اخذ ویزای تضمینی استفاده می‌کنند، اما واقعیت این است که در اخذ هیچ نوعی از ویزا، هیچ تضمینی وجود ندارد. اما نکته قابل توجه در اخذ ویزا این می‌باشد که فرد متقاضی با انتخاب موسسه معتبر و با کارنامه درخشان و رزومه‌ای پربار در امر گردشگری، می‌توانند شانس اخذ ویزا را برای شما به حداکثر برسانند.
۳. برای ویزای کانادا حتما به دعوت نامه نیاز داریم؟
خیر، هیچ الزامی برای داشتن دعوت نامه نیست اما، اگر دعوت نامه ویزای کانادا داشته باشید، شانس اخذ ویزای شما بیشتر خواهد شد.
۴. داشتن برنامه سفری برای سفر به کانادا مهم است؟
بله. داشتن برنامه سفری به شما کمک می‌کند که شانس دریافت ویزا برای شما بالاتر برود به این صورت که، برنامه سفری به افسر کنسولگری اثبات می‌کند که شما قصد برگشت به کشور خود را دارید.
5. مدارک مورد نیاز سفارت کانادا، به چه زبانی باید ترجمه شود؟
کلیه مدارک درخواستی سفارت کانادا، باید توسط دارالترجمه‌های رسمی دادگستری به زبان انگلیسی ترجمه شوند.
۶. در صورت داشتن تمام شرایط، چقدر تضمین برای ویزا شدن وجود دارد؟
از بین تمامی مدارک، اسناد ملکی شخص متقاضی، تمکن مالی و گردش حساب از اهمیت بیشتری برخوردار هستند. در صورتی که تمام مدارک و شرایط را دارا باشید، ۹۰ درصد احتمال ویزا شدن شما وجود دارد. ۱۰ درصد باقی مانده را می‌توان به نحوه برخورد با افسر کنسولگری، اثبات برگشت به خاک وطن و مواردی از این قبیل می‌باشد. در اغلب موارد، بدون هیچ دلیل قانع کننده‌ای درخواست ویزای شما با شکست مواجه خواهد شد.
۷. برای شرکت در یک کنفرانس در کانادا، چه نوع دعوت نامه‌ای لازم است؟
برای شرکت در کنفرانس‌ها، سمینارها و همایشات در کشور کانادا، نیاز به دعوت نامه تجاری از این کشور می‌باشد.

رزرو وقت مشاوره

برای رزرو وقت مشاوره، نیازی به تماس تلفنی با دفاتر آراد ویزا نیست.

از همینجا وقت مشاوره خود را رزرو و یا فرم ارزیابی تکمیل کنید.